Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στον χώρο του επίπλου περισσότερο από τριάντα χρόνια. Από το 1978 πρωτοστάτησε στη δημιουργία νεανικού επίπλου προσφέροντας για πρώτη φορά πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες λύσεις στο χώρο του είδους χρησιμοποιώντας μόνο ποικιλία ΕΥΓΕΝΩΝ ξύλων, όπως δεσποτάκι, δρυς, καρυδιά κτλ.

Από το 1992 έκανε στροφή και ασχολείται αποκλειστικά με την δημιουργία και κατασκευή σαλονιών με την ίδια πάντοτε υπευθυνότητα. Μοναδικός μας γνώμονας κατά την λήψη αποφάσεων στη μακρόχρονη αυτή διαδρομή είναι λέξεις όπως ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ και ΠΙΣΤΗ στο ελληνικό χειροποίητο έπιπλο, ιδιαίτερα την σημερινή εποχή που ο χώρος μας βρίθει από την αθρόα εισαγωγή αμφιβόλου ποιότητας επίπλων.

Σκοπός μας είναι να σας βοηθήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί το σαλόνι του σπιτιού που ονειρεύεστε εξασφαλίζοντας την άνετη κίνηση στο χώρο σας. Κάθε σαλόνι τροποποιείται ανάλογα με τις ανάγκες σας σφραγίζοντας έτσι τη δική σας προσωπικότητα και μοναδικότητα στο χώρο σας. Η μακρόχρονη εμπειρία μας το εγγυάται. Ο πελάτης μας την πρώτη φορά, δια βίου φίλος μας.

ME TIMH